Agrimaco bij slotbijeenkomst INES Gelderland

Agrimaco bij slotbijeenkomst INES Gelderland

3 okt 2012 - 

AGRIMACO presenteert zich bij slotbijeenkomst INES op donderdag 4 oktober.

“Innovatiekansen voor Gelders glastuinders”

Op donderdag 4 oktober krijgen alle Gelderse glastuinders de kans om kennis te maken met innovaties in energiebesparing en energieproductie voor de glastuinbouw. Het Innovatie netwerk Nieuwe Energie Systemen (INES) in Gelderland organiseert daarvoor een bijeenkomst in het Van der Valk hotel in Arnhem van 12-18 uur.  De Gelderse Glastuinders kunnen die middag met onderzoekers en toeleveranciers spreken over kansen voor hun eigen bedrijf.

Vanaf 2011 hebben 22 glastuinders onder leiding van Agrimaco en Wageningen UR Glastuinbouw, in opdracht van de provincie Gelderland, kennis gemaakt met nieuwe technologieën op energiegebied en wat dat op hun eigen bedrijf op kan leveren. De bijeenkomst van 4 oktober is daar de afsluiting van.

Tijdens de middag worden er presentaties gegeven over duurzame energiebesparende technieken. Bovendien zal een aantal innovatiekansen gepresenteerd worden, en kunnen Gelderse telers aanhaken bij initiatieven om deze innovatiekansen in de praktijk te verkennen. De bijeenkomst is tevens een mogelijkheid om de kennis bij te spijkeren. De middag is voor Gelderse tuinders gratis toegankelijk. Aanmelden is wel noodzakelijk, en kan door een e-mail te versturen aan: Jos.Balendonck@wur.nl.

Agrimaco zal haar ervaringen elders met innovaties van energie, water en gebiedsontwikkeling in de glastuinbouw in haar stand laten zien.

Informatie:

Bart Scholten:   M 0651.426.182       E b.scholten@agrimaco.nl

Wilt u meer weten over dit onderwerp? Neem dan contact op met:

Bart ScholtenLees meer
Water en energie; glastuinbouw- ontwikkeling; projectmanagement.
+31 (0) 651 426 182
b.scholten@agrimaco.nl