Management en organisatie

De wereld verandert in rap tempo. Hoe pas ik mij hierop aan? Wat doe ik dan en wanneer?  Wij gaan graag het gesprek met u aan om te kijken waar u nu staat, wat uw ideeën zijn en hoe wij kunnen helpen die te verwezenlijken. Geen lange praatsessiea en dikke rapporten. Maar direct aan de slag.

Organisatie en managment

Wij richten ons op de ontwikkeling van uw bedrijf. Hoe functioneert u als ondernemer en uw bedrijf in uw omgeving met klanten, leveranciers, medewerkers en belanghebbenden. Gaat het om bijsturen of het (opnieuw) opzetten en of herstructureren?

Onze adviseurs hebben door hun jarenlange werk- en levenservaring in uiteenlopende sectoren en posities gecombineerd met lef en een praktische benadering, de bagage om organisatievraagstukken bij bedrijven en organisaties in het Agrofood complex tot een goed einde te brengen.

Maatwerk

Het is altijd maatwerk. Elk bedrijf bevindt zich nu eenmaal in een eigen unieke fase van ontwikkeling en heeft een eigen structuur en bedrijfsvoering. Wij geven adviezen bij strategiebepaling en ontwikkeling, opzet en wijziging van bedrijfsvoering, financiering en administratie, sales en marketing en hulp op het gebied van personeel en organisatie. Daarnaast vervullen wij de rollen van crisis- en of interim management als dit gevraagd of gewenst is.

Integrale benadering

Organisaties (ondernemingen, diensten en instellingen) zijn het resultaat van een samenspel op diverse genoemde gebieden. Aandacht op slechts één deelgebied door een specialist (bijvoorbeeld financiën en accountant) geeft geen garantie voor een goede ontwikkeling op de langere termijn. Uiteraard dient het financiële gedeelte gezond en vitaal te zijn, maar dat geldt tevens voor alle andere aspecten. Door hun ervaring zijn onze partners in staat om het gehele spectrum van activiteiten binnen de organisatie integraal te benaderen.

Ons credo: 'als wij weg zijn kunt u het ook!'

Agrimaco heeft ervaring met o.a.:

  • Interim Management
  • Business Development
  • Project- en procesmanagement
  • Diverse cursussen
  • Management van clusters, verenigingen en branche organisaties