Voor Organisaties

Veel organisaties binnen de Agri-food sector hebben al bij Agrimaco aangeklopt voor advies of ondersteuning bij speciale projecten.

Het kan zijn dat de benodigde kennis of competenties niet aanwezig zijn in de organisatie om een project efficiënt op te zetten en te leiden. Maar vaker ontbreekt het bestuurders van een organisatie simpelweg aan tijd voor het leiden en uitvoeren van innovaties en bijzondere projecten. Het eigen bedrijf of de gewone dagelijkse taken vragen immers ook voortdurend de aandacht.

Ook kan het moeilijk zijn om de medeondernemers of andere betrokken partijen op één lijn te krijgen voor de uitvoering van een project. Dan stranden prima projectideeën omdat er veel gepraat, maar te weinig besloten en gedaan wordt.

Om zulke problemen te voorkomen is een onafhankelijke en ervaren adviseur zoals Agrimaco een uitstekende oplossing. Wij helpen u om uw ideeën naar een goed en haalbaar plan te vertalen, het gehele traject te stroomlijnen binnen de gestelde tijd en budgetten en we kunnen u de last van het dagelijkse projectmanagement uit handen nemen.

Door onze ervaring en bekendheid met de sector zijn we bovendien bedreven in het voeren van overleg met de diverse benodigde partijen, instanties en overheden. Zo krijgt u het resultaat wat u voor ogen had, sneller en efficiënter gedaan.

We horen graag wat we voor u kunnen betekenen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Strategieontwikkeling en implementatie;
  • Project- en procesmanagement;
  • Subsidiemanagement;
  • Haalbaarheidsonderzoeken;
  • Verbetering ketensamenwerking;
  • Verbetering duurzaamheid (o.m. energie en watergebruik);

 

Enkele voorbeelden van projecten:

Zie ook alle projecten in opdracht van Bedrijven. ⇒
Zie ook alle projecten in opdracht van Overheden. ⇒